A joghurtot tedd egy tálba, és keverd át alaposan, hogy sima állagú legyen.
Használj görög joghurtot, hogy sűrűbb és krémesebb legyen a raita.
A fokhagymát hámozd meg, és apróra vágd vagy reszeld le.
A fokhagyma intenzívebb ízének érdekében pürésítheted is.
Add hozzá a joghurthoz az apróra vágott fokhagymát, koriandert és a sót.
Ha nem szereted a koriandert, helyettesítheted mentával is!
Öntsd hozzá a citromlevet és a vizet, majd keverd el alaposan.
A citromlé frissességet ad a raitának, ne hagyd el!
Hűtőben legalább 30 percet pihentesd, hogy az ízek összeérjenek.
Minél hosszabb ideig áll a raita, annál intenzívebb lesz az íze.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.