Mosd meg a burgonyát, és héjában főzd meg enyhén sós vízben 20-25 perc alatt, amíg teljesen megpuhul.
A burgonya főzési ideje függ a méretétől. Villával ellenőrizd, hogy megpuhult-e.
Ha a burgonya megfőtt, szűrd le és hagyd kihűlni, majd hámozd meg és vágd fel kisebb kockákra.
A burgonyát könnyebben meg tudod hámozni, ha még melegen teszed hideg vízbe pár percre.
Aprítsd fel a vöröshagymát és az újhagymát vékony szeletekre.
A vöröshagymát felhasználás előtt áztasd hideg vízbe 10 percre, hogy enyhébb legyen az íze.
Egy nagy keverőtálban keverd össze a majonézt, a BBQ szószt, a mustárt, a fokhagymaport, a füstölt paprikát, a sót és a borsot.
A majonéz mennyiségét ízlés szerint változtathatod. Ha szeretnéd, adhatsz hozzá egy kevés tejfölt vagy joghurtot is.
Add hozzá az aprított hagymákat és a felkockázott burgonyát, majd óvatosan forgasd össze, hogy a szósz mindenhol bevonja a hozzávalókat.
Ne keverd túl a salátát, mert a burgonya könnyen összetörhet.
Fedd le és tedd hűtőbe legalább 30 percre, hogy az ízek jól összeérjenek.
A saláta akkor a legfinomabb, ha legalább 1-2 órát áll a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálaláskor szórd meg friss újhagymával, és kínáld hidegen grillezett húsok vagy szendvicsek mellé.
Tálalás előtt kóstold meg a salátát, és ha szükséges, adj hozzá még sót, borsot vagy BBQ szószt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.