A kukoricát főzd meg sós vízben, majd öblítsd le hideg vízzel, hogy megállítsd a főzést. Hagyd jól lecsöpögni.
A kukorica friss íze a legjobb, ha nem főzöd túl, így a szemek megmaradnak ropogósak.
A paradicsomokat vágd fel apró kockákra, az avokádót hámozd meg, vágd fel és add hozzá a salátához.
Az avokádó puha, de nem túl érett legyen, hogy szépen megmaradjon a textúrája a salátában.
A vöröshagymát vékony szeletekre vágd fel és a korianderrel együtt tedd a salátába.
A vöröshagyma ízét enyhítheted, ha egy kicsit beáztatod hideg vízben, hogy kevésbé legyen erős.
A lime levét facsard bele a salátába, majd locsold meg olívaolajjal.
A lime frissítő íze kiemeli a saláta ízét, és segít az avokádó frissen tartásában.
Sózd, borsozd ízlés szerint, majd óvatosan keverd össze az összes hozzávalót.
A saláta frissességét az egyensúlyos fűszerezés biztosítja, ügyelj arra, hogy ne legyen túl sós.
A kész salátát azonnal tálald frissen, és ha szeretnéd, extra korianderrel díszítheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.