A paradicsomokat és paprikát vágd apró kockákra. A vöröshagymát és fokhagymát hámozd meg, majd finomra aprítsd.
A friss paradicsom és paprika adja a frissességet, ezért próbáld meg érett, húsos fajtát választani.
A petrezselymet aprítsd finomra, hogy jól eloszlassuk az ízt a keverékben.
A petrezselyem frissessége és zöldessége kiemeli a többi hozzávalót, ezért ne hagyd el.
Minden hozzávalót tedd egy nagy tálba, majd öntsd rá az olívaolajat és a citromlevet.
Az olívaolaj és citromlé frissítik az ízeket, és finom, enyhén savanykás alapot adnak a salátának.
A chili paprikát apróra vágva add hozzá a salátához, és szórd meg sóval és borssal ízlés szerint.
A chili fokozza az étel pikantériáját, de ha nem szereted a csípőset, kevesebb chili is elég.
Alaposan keverd össze az összes hozzávalót, és hagyd egy kicsit pihenni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
A saláta akkor lesz igazán ízletes, ha legalább 30 percig pihen, hogy az ízek jól összeérjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.