Kezdd a tapiokaliszt előkészítésével. Tedd a lisztet egy nagy tálba. Adj hozzá egy csipet sót és öntsd hozzá a vizet fokozatosan.
Fontos, hogy lassan öntsd hozzá a vizet, hogy ne legyen túl nedves a tészta.
Keverd össze jól, hogy egy sűrű, de rugalmas masszát kapj. Ha szükséges, adj hozzá még egy kevés vizet.
A massza ne legyen túl folyós, inkább olyan állagú, mint a kenyértészta.
A masszát egy lapos serpenyőben közepes hőmérsékleten kezdd el sütni. Ne használj túl sok olajat, csak egy kevés a serpenyő aljára.
A megfelelő hőmérséklet biztosítja, hogy a lepény egyenletesen süljenek és ne égjenek meg.
Pár perc után, amikor a tészta egy picit megpirul, egy spatulával fordítsd meg, és süsd tovább pár percig a másik oldalon.
Ne nyomd le túl erősen a lepényt, hogy ne legyen túl kemény a végeredmény.
Miután mindkét oldal szép aranybarna lett, vedd le a lepényt a serpenyőből, és tálald melegen.
Egy kicsi reszelt sajttal vagy friss zöldfűszerekkel is tálalhatod, hogy ízesebbé tedd.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.