A marhahúst vágd fel kisebb darabokra, hogy könnyen megfőjön.
A hús egyenletes darabolása biztosítja, hogy minden falat egyformán megpuhul.
A hagymát és fokhagymát vágd apróra, majd egy nagy lábasban hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a hagymát és fokhagymát.
A hagymát és fokhagymát pirítva add meg az ételnek az alap ízt, de ne hagyd túl pirulni, hogy ne legyen keserű.
Add hozzá a marhahúst, sót, borsot, és süsd 5-7 percig, hogy a hús minden oldala megpiruljon.
Ne zsúfold túl a serpenyőt, így a hús minden oldala egyformán pirul meg.
Öntsd hozzá a vizet, és tedd bele a sárgarépát és burgonyát. Főzd az ételt 40-45 percig, amíg a hús megpuhul.
A víz mennyiségét a hús típusához igazíthatod, ha szükséges, adj hozzá még egy kis vizet.
Tálalás előtt szórd meg friss petrezselyemmel, hogy friss ízt adjon az ételnek.
A friss petrezselyem nemcsak szép színt ad, hanem segít frissíteni a gazdag ízeket is.
Tálald a Beshbarmakot friss kenyérrel vagy főtt rizs kíséretében.
A friss kenyér a legjobb, hogy felszívja a gazdag húsos levet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.