A marhahĂșst vĂĄgd fel kisebb darabokra, hogy könnyen megfĆjön.
A hĂșs egyenletes darabolĂĄsa biztosĂtja, hogy minden falat egyformĂĄn megpuhul.
A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt vĂĄgd aprĂłra, majd egy nagy lĂĄbasban hevĂtsd fel az olĂvaolajat, Ă©s pirĂtsd meg a hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt.
A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt pirĂtva add meg az Ă©telnek az alap Ăzt, de ne hagyd tĂșl pirulni, hogy ne legyen keserƱ.
Add hozzĂĄ a marhahĂșst, sĂłt, borsot, Ă©s sĂŒsd 5-7 percig, hogy a hĂșs minden oldala megpiruljon.
Ne zsĂșfold tĂșl a serpenyĆt, Ăgy a hĂșs minden oldala egyformĂĄn pirul meg.
Ăntsd hozzĂĄ a vizet, Ă©s tedd bele a sĂĄrgarĂ©pĂĄt Ă©s burgonyĂĄt. FĆzd az Ă©telt 40-45 percig, amĂg a hĂșs megpuhul.
A vĂz mennyisĂ©gĂ©t a hĂșs tĂpusĂĄhoz igazĂthatod, ha szĂŒksĂ©ges, adj hozzĂĄ mĂ©g egy kis vizet.
TĂĄlalĂĄs elĆtt szĂłrd meg friss petrezselyemmel, hogy friss Ăzt adjon az Ă©telnek.
A friss petrezselyem nemcsak szĂ©p szĂnt ad, hanem segĂt frissĂteni a gazdag Ăzeket is.
TĂĄlald a Beshbarmakot friss kenyĂ©rrel vagy fĆtt rizs kĂsĂ©retĂ©ben.
A friss kenyĂ©r a legjobb, hogy felszĂvja a gazdag hĂșsos levet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.