A tonhalat csepegtesd le a konzervből, majd tedd egy tálba.
Ha még szaftosabbá szeretnéd tenni, adj hozzá egy evőkanál tonhalszószt is a keveréshez.
Keverd össze a tonhalat a majonézzel, citromlével, olívaolajjal, sóval és borssal.
Ha még krémesebbre szeretnéd, adj hozzá egy kis extra majonézt vagy joghurtot.
A petrezselymet apróra vágd, és keverd hozzá a tonhalas keverékhez.
A petrezselyem nemcsak színt ad, hanem friss ízt is biztosít.
A baguette-et vágd fel hosszában, és pirítsd meg enyhén egy serpenyőben, hogy ropogós legyen.
A pirítás extra ízt ad a szendvicsnek, és megőrzi a textúráját.
A tonhalas keveréket egyenletesen oszd el a baguette mindkét felén, majd tálald.
Tálalás előtt egy kis citromlevet is csepegtethetsz a szendvicsre, hogy még frissebb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.