Egy serpenyőben közepes lángon melegítsd fel a vajat, majd add hozzá a sűrített tejet és a kakaóport.
Keverd folyamatosan, hogy a tészta ne égjen le és egyenletesen sűrűsödjön.
Folyamatos kevergetés mellett főzd 10-15 percig, amíg a keverék sűrűsödik, és könnyen elválik a serpenyő aljától.
Ha nem válik el a tészta a serpenyő aljától, főzd még egy kicsit.
Vedd le a tűzről, és hagyd a tésztát egy kicsit hűlni, amíg kezelhető lesz.
Ha a tészta még mindig túl forró, várj néhány percet, hogy ne égesd meg a kezed.
Kézzel formázz belőle kis golyókat, majd hempergesd meg őket kókuszreszelékben, hogy szépen bevonja őket.
Ha a tészta ragad, egy kis olajat tehetsz a kezedre, hogy megkönnyítse a formázást.
Helyezd a kész brigadeirokat egy tálcára, és hagyd teljesen kihűlni.
A golyók még keményedni fognak, amikor teljesen kihűlnek, és szép fényesek lesznek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.