A ciabatta vagy bagett szeleteket pirítsd meg egy serpenyőben vagy kenyérpirítóban, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
A pirított kenyér alapot a ropogós textúra miatt mindenképp ne hagyd ki.
A tonhalat öntsd le a levéről, majd villával törd össze egy tálban.
Használhatsz olajos tonhalat is, de ha szeretnéd, lecsepegtetheted a felesleges olajat.
A paradicsomot mosd meg, vágd apró kockákra, a vöröshagymát pedig vékonyra szeleteld.
A paradicsomok héját eltávolíthatod, ha simább textúrát szeretnél, de nem szükséges.
A fokhagymát reszeld le finoman vagy zúzd össze, majd add hozzá a tonhalhoz, együtt a felaprított paradicsommal és hagymával.
A fokhagyma frissessége igazi ízrobbanást ad a bruschettának.
Adj hozzá egy kevés olívaolajat, balzsamecetet, sót és borsot ízlés szerint, és jól keverd össze.
A balzsamecet kis mennyiségben gazdag, édes-savanyú ízt ad a tonhalas keveréknek.
A kész keveréket oszd el a pirított kenyérszeleteken.
Ne halmozd túl a bruschettát, hogy a kenyér ropogós maradjon, és ne ázzon el.
Friss bazsalikomlevelekkel díszítsd, majd tálald azonnal.
A bazsalikom friss íze tökéletesen kiegészíti a tonhalat és a paradicsomot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.