A sertéshúst vágd fel kis kockákra. Egy nagy serpenyőben vagy lábasban hevíts olajat, és add hozzá a húsdarabokat. Pirítsd meg minden oldalát, amíg szép barna nem lesz.
A hús pirítása segít, hogy gazdag ízt kapjon, így ne siettesd ezt a lépést.
A hagymát és a fokhagymát vágd finomra, a paradicsomokat pedig hámozd meg és kockázd fel. A zöld paprikát is vágd apróra.
Ha a paradicsomot forró vízbe mártod pár másodpercre, könnyen lehúzhatod a héját.
A pirított hús mellé add hozzá a felaprított hagymát, fokhagymát, zöld paprikát és chilit. Pirítsd őket néhány percig, amíg a hagyma üveges nem lesz.
Ha szereted az erősebb ízeket, a chili magját is benne hagyhatod.
Ezután add hozzá a kockázott paradicsomokat, a köményt, a sót és a borsot. Keverd jól össze, majd öntsd fel vízzel. Fedd le, és főzd közepes lángon 30-40 percig, amíg a hús teljesen megpuhul.
Ha túl sűrűnek tűnik a leves, adj hozzá még egy kevés vizet.
A főzés végén szórd meg friss korianderrel, és tálald forrón.
A koriander friss íze remekül illik a húsos leveshez, de ha nem szereted, hagyhatod el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.