A narancsot alaposan mosd meg, és vågd félbe. Az egyik felét facsard ki, a måsik felét szeleteld fel.
A friss narancs hasznĂĄlata kiemeli az ital friss ĂzĂ©t, Ă©s mĂ©g jobban összeillik a fahĂ©jjal.
Egy låbasban öntsd bele a narancslevet, a forró vizet, a fahéjrudakat és a szegfƱszeget. Add hozzå a cukrot, és keverd össze.
A fahĂ©j Ă©s a szegfƱszeg az italnak igazi tĂ©li hangulatot ad, de ĂŒgyelj arra, hogy ne tedd tĂșl erĆssĂ©.
FĆzd a keverĂ©ket közepes lĂĄngon, amĂg felforr, majd hagyd pĂĄr percig forrni, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
Ha nem szereted tĂșl Ă©desen, csökkentsd a cukor mennyisĂ©gĂ©t.
Vedd le a tƱzrĆl, Ă©s add hozzĂĄ az alkoholt. Keverd el, majd tĂĄlald az italt egy pohĂĄrba.
Ha nem szereted az alkoholt, nyugodtan hagyd ki, az ital nĂ©lkĂŒle is finom lesz.
DĂszĂtsd a szeletelt narancsdarabokkal, Ă©s az ital melegen tĂĄlald.
A narancs szeletek nemcsak ĂzesĂtik az italt, hanem szĂ©pen dĂszĂtik is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.