A marhahúst vágd nagyobb szeletekre, hogy egyenletesen pácolódjon és gyorsabban süljön.
Érdemes a húst a rostokra merőlegesen szeletelni, így omlósabb lesz.
Egy tálban keverd össze a narancslevet, lime levet, szójaszószt, olívaolajat, zúzott fokhagymát, köményt, oreganót, füstölt paprikát, sót és borsot. Ebben pácoljuk a húst legalább 1 órán át, de akár egy éjszakán át is.
A hosszabb pácolási idő intenzívebb ízeket eredményez.
Melegítsd elő a grillt magas hőfokon, majd süsd a marhahúst oldalanként 3-5 percig, attól függően, milyen átsütöttséget szeretnél elérni.
A húst ne süsd túl, mert száraz lesz. Használj húshőmérőt a tökéletes átsütöttséghez.
A megsült húst hagyd pihenni 5 percig, majd szeleteld vékony csíkokra.
A pihentetés segít a hús szaftosságának megőrzésében.
Melegítsd fel a tortillákat, majd töltsd meg őket a grillezett marhahússal, friss korianderrel és lime gerezdekkel.
A tortillákat egy száraz serpenyőben, vagy mikrohullámú sütőben is felmelegítheted. A lényeg, hogy rugalmasak legyenek, és ne törjenek el.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.