A sárgarépát reszeld le finomra, majd tedd félre.
A reszelt sárgarépa adja a thepla puhaságát és frissességét.
Egy tálban keverd össze a lisztet, sót, köményt és fűszeres piperet.
A kömény és a fűszeres piper egyaránt gazdagítja az ízeket. Próbálj finom keveréket létrehozni!
Add hozzá a reszelt sárgarépát, a fokhagymát, a joghurtot, és egy kis víz segítségével gyúrd össze a tésztát.
Ha túl száraz a tészta, egy kevés víz még segíthet a könnyebb gyúrásban.
A tésztát formázd kis golyókká, majd nyújtsd ki őket vékony lemezekké.
Próbálj egyenletesen kinyújtani, hogy a thepla egyformán sülhessen meg.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és süsd ki a theplákat mindkét oldalán, amíg aranybarnák lesznek.
A serpenyőt ne tedd túl forróra, hogy ne égjen meg a thepla, hanem egyenletesen piruljon.
Tálald a kész theplákat friss korianderrel díszítve.
A koriander friss ízt ad a theplának, és színt is hozzáad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.