A cassavát hámozd meg, majd reszeld le finomra.
A friss cassavát alaposan meg kell hámozni, hogy a kemikáliákat eltávolíthassuk, mivel a nyers cassava mérgező lehet.
Egy nagy tálban keverd össze a reszelt cassavát, cukrot, kókuszreszeléket, tejet, kókusztejet, tojásokat, vaníliát, sütőport és egy csipet sót.
Ügyelj arra, hogy a hozzávalókat alaposan összekeverd, hogy egyenletes textúrát kapj.
Öntsd a keveréket egy kivajazott sütőformába, és simítsd el a tetejét egy spatulával.
A formát jól vajazd ki, hogy a sütemény ne ragadjon le sütés közben.
Előmelegített 180°C-os sütőben süsd 45-50 percig, amíg a teteje aranybarna és ropogós nem lesz.
Sütés közben figyelj rá, hogy ne égjen meg a teteje; ha szükséges, takard le alufóliával.
Miután elkészült, hagyd hűlni a sütit 10 percig, majd szeleteld fel és tálald.
Ez a sütemény melegen a legfinomabb, de hidegen is fogyasztható.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.