A burgonyát főzd meg sós vízben, amíg teljesen megpuhul. Ha kész, hámozd meg, és törd össze egy tálban.
A burgonyát forró vízben főzd, hogy könnyen hámozható legyen. Ha nem elég puha, a tészta nem lesz elég krémes.
A tonhalat csöpögtesd le, és törd össze egy tálban. Add hozzá a lime levét, sót és borsot, majd keverd jól össze.
Használj olaj nélküli tonhalkonzervet, hogy ne legyen túl zsíros. A lime leve frissítő ízt ad az ételnek.
A főtt tojásokat és sárgarépát apró darabokra vágd fel. Ezeket is add hozzá a tonhalhoz, majd öntsd hozzá a majonézt, és jól keverd össze.
A tojás és a sárgarépa finom textúrát ad a tonhalhoz. Ha nincs majonéz, joghurttal is készítheted.
A burgonyát alaposan sózd meg, és egy kevés borsot is adj hozzá, hogy ízes legyen. Miután összetörted, öntsd hozzá a tonhalas keveréket, és jól dolgozd össze.
A burgonya legyen még meleg, hogy könnyen össze lehessen keverni az összes hozzávalót.
Formázd a burgonyás masszát tetszőleges alakúra. Tálalás előtt friss korianderrel díszítsd.
Tálalás előtt hűtsd le a causa de atúnt, hogy az ízek jobban összeérjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.