A burgonyát főzd meg, hámozd meg, és törd össze egy villával, hogy sima, krémes állagot kapj.
A burgonyát ne főzd túl, hogy ne legyen túl vizes, mert akkor nem lesz olyan sima a textúrája.
A fokhagymát apróra vágd, majd keverd hozzá a burgonyához, hozzáadva a citromlevet, sót és fűszerpaprikát. Keverd össze jól.
A fűszerpaprika ízesíti a burgonyát, így ha enyhébb ízt szeretnél, csökkentsd az adagját.
A rákot tisztítsd meg, majd főzd meg enyhén sós vízben 5-7 percig, amíg a hús megpuhul. Ha kész, hámozd meg és vágd apró darabokra.
A rákokat ne főzd túl, hogy megőrizzék a finom ízüket és a puha textúrájukat.
Az avokádót vágd félbe, távolítsd el a magját, és kanalazd ki a húsát. A húsát pürésítsd, majd keverd hozzá a mayonézt és a koriandert.
Az avokádó krémessé teszi az ételt, és a koriander friss ízt ad hozzá.
A burgonyás keveréket tedd egy tálba, és halmozd el a tetejére a rákot és az avokádós keveréket.
A rétegezésnél ügyelj arra, hogy a rák és az avokádó egyenletesen eloszoljon, hogy minden falat ínycsiklandó legyen.
Az ételt tedd hűtőbe egy órára, hogy jól lehűljön, és az ízek összeérjenek.
Ha van időd, készítsd el előző nap, hogy az ízek jobban összeérjenek.
Tálalás előtt díszítsd friss korianderrel és egy kevés fűszerpaprikával a tetejét.
A friss koriander nemcsak színt ad, hanem egy extra friss ízt is biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.