Cékla juice magas pohárban, friss zöldségekkel és gyümölcsökkel díszítve

Cékla juice

A Cékla juice egy igazán tápláló és energizáló ital, amely gazdag antioxidánsokban és vitaminokban. A friss cékla természetes édessége remekül kiegészül a sárgarépa és az alma friss ízével, míg a citromlé és gyömbér extra frissességet és pikantériát ad az italnak. Ez az egyszerűen elkészíthető ital tökéletes választás egészséges reggelihez vagy frissítő snackként.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 0 perc
Teljes 10 perc
100 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 1
2 db Friss cékla
2 db Sárgarépa
1 db Alma
1 ek. Citromlé
1 tk. Gyömbér (reszelt, opcionális)

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Tisztítsd meg a céklát, a sárgarépát és az almát, majd darabold kisebb darabokra.

    A kisebb darabokra vágás megkönnyíti a gyümölcscentrifuga vagy prés dolgát.

    2

    Helyezd az összes hozzávalót egy gyümölcscentrifugába vagy lassú présbe.

    A lassú prés (slow juicer) több vitamint és ásványi anyagot őriz meg, mint a hagyományos gyümölcscentrifuga.

    3

    Add hozzá a citromlevet és az opcionális reszelt gyömbért az extra íz érdekében.

    A citromlé segít megőrizni a juice színét és frissességét, a gyömbér pedig pikáns ízt ad.

    4

    Préseld ki a levet, amíg teljesen sima és egyenletes állagú nem lesz.

    Ha a juice túl sűrű, adhatsz hozzá egy kevés vizet.

    5

    Öntsd a juice-t egy pohárba, és azonnal tálald.

    A céklalevet a legjobb azonnal elfogyasztani, hogy a vitaminok és az ízek megmaradjanak. Ha mégsem fogyasztod el rögtön, tárold hűtőben légmentesen záródó edényben.