A daikont és a kabut (japán retket) hámozd meg, majd vágd vékony szeletekre.
A vékony szeletek segítenek a gyors pácolásban, és biztosítják, hogy a retek megfelelően átvegye az ízeket.
A vízben oldd fel a cukrot és a sót, majd tedd hozzá a fehér ecetet és a szezámolajat. Forrald fel a keveréket, majd hagyd hűlni.
Ha nem szereted túl savanyúra, csökkentheted az ecet mennyiségét.
A felvágott zöldségeket tedd egy tálba, és öntsd rá a lehűlt pácolólevet.
Ügyelj arra, hogy a folyadék teljesen ellepje a zöldségeket.
Hagyd pihenni a tálban legalább 1 órán keresztül, hogy a zöldségek átvegyék a pác ízét.
A hosszabb pihentetés segít abban, hogy a zöldségek még ízletesebbek legyenek, de akár azonnal is fogyasztható.
Tálald a Kabu-zukét friss korianderrel díszítve.
A koriander friss íze kiemeli a pác enyhén savanykás ízét, és színt is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.