A friss garnélarákot hámozd meg, tisztítsd meg, és vágd apró darabokra. Tedd őket egy nagy tálba.
A garnélarákot mindig frissen vásárold, hogy biztos legyél benne, hogy nem veszítette el az ízét.
A lime-lé felét facsard a garnélarákra, és alaposan keverd össze. Hagyd pihenni legalább 30 percig, hogy a savanyú lime-lé \'megfőzze\' a rákot.
A lime-lé citromos íze segít \'megfőzni\' a rákot, így a ceviche ízletesebb és frissítőbb lesz.
A vöröshagymát hámozd meg és vágd apróra, majd add hozzá a garnélarákhoz.
A hagyma aprításánál ügyelj arra, hogy ne legyenek túl nagy darabok, így könnyen elvegyülnek a rákokkal.
A paradicsomot is apróra vágd, majd add hozzá a keverékhez.
A paradicsom édes íze remekül kiegészíti a savanyú lime-lét, így egyensúlyban lesz az étel ízvilága.
Az avokádót hámozd meg, vágd kockákra, és add hozzá a ceviche-hez.
Az avokádó krémes textúrája jól passzol a rákhoz és a friss zöldségekhez, így egyedi ízt ad az ételnek.
A koriandert apróra vágd, és szórd a ceviche tetejére.
A koriander friss, zöld íze kiemeli az étel frissességét és gazdagítja az ízeket.
Ízesítsd sóval, borssal, és adj hozzá egy kevés olívaolajat. Jól keverd össze, és tálald friss tortilla chips-szel vagy salátalevelekkel.
A tortilla chips vagy a salátalevelek a ceviche tökéletes kísérői, mivel remekül kiegészítik az étel friss és ízes textúráját.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.