A hagymát és a fokhagymát apróra vágd, majd hevíts egy kis olajat egy nagyobb lábasban.
A fokhagyma illata akkor a legjobb, ha nem pirítod túl, mert megéghet.
Add hozzá a marhahúst, és süsd meg, amíg nem kezd el pirulni, majd öntsd fel vízzel.
A hús pirítása fontos, hogy gazdag ízt adjon az ételnek.
Keverd bele a Cheonggukjang pasztát, majd adj hozzá sót, borsot, és szójaszószt.
A Cheonggukjang nagyon erőteljes ízű, ezért kis mennyiségben is erőteljes ízt ad a levesnek.
Add hozzá a tofut kis kockákra vágva, és főzd még 10-15 percig, amíg minden jól összeér.
A tofu puha textúrája szépen beleolvad a levesbe, így az ízek jól összeérnek.
Tálald a levest friss tavaszi hagymával díszítve, és élvezd a hagyományos koreai ízeket.
A tavaszi hagyma frissességet és színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.