A chistorra kolbászt vágd kisebb darabokra. Ha szükséges, hámozd le a kolbász burkát.
A chistorra kolbászt könnyedén felvághatod egy éles késsel, hogy egyenletes darabokat kapj.
A hagymát szeleteld vékonyra, és egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat. Pirítsd meg benne a hagymát, amíg üveges nem lesz.
A hagyma pirítása fokozza az ízét, és finom karamellizált textúrát ad a szendvicsnek.
Add hozzá a felvágott chistorra kolbászt a hagymához, és süsd, amíg a kolbász meg nem pirul és átsül.
A chistorra gyorsan átsül, így ügyelj arra, hogy ne süsd túl, hogy megőrizze a szaftos állagát.
A baguette-et vágd félbe, és enyhén pirítsd meg a belsejét egy serpenyőben vagy grillezőn.
A pirított baguette szép ropogós textúrát ad, amely jól kiegészíti a kolbászt.
Tedd a sült kolbászt és a karamellizált hagymát a pirított baguette közepébe. Szórd meg friss petrezselyemmel, és ízesítsd borssal és paprikával.
A petrezselyem friss ízt ad a szendvicshez, míg a paprika enyhe fűszerességet ad.
Tálald frissen, és élvezd a chistorra en bocadillo-t, egy tökéletes spanyol szendvicset.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.