A chistorra kolbĂĄszt vĂĄgd kisebb darabokra. Ha szĂŒksĂ©ges, hĂĄmozd le a kolbĂĄsz burkĂĄt.
A chistorra kolbåszt könnyedén felvåghatod egy éles késsel, hogy egyenletes darabokat kapj.
A hagymĂĄt szeleteld vĂ©konyra, Ă©s egy serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat. PirĂtsd meg benne a hagymĂĄt, amĂg ĂŒveges nem lesz.
A hagyma pirĂtĂĄsa fokozza az ĂzĂ©t, Ă©s finom karamellizĂĄlt textĂșrĂĄt ad a szendvicsnek.
Add hozzĂĄ a felvĂĄgott chistorra kolbĂĄszt a hagymĂĄhoz, Ă©s sĂŒsd, amĂg a kolbĂĄsz meg nem pirul Ă©s ĂĄtsĂŒl.
A chistorra gyorsan ĂĄtsĂŒl, Ăgy ĂŒgyelj arra, hogy ne sĂŒsd tĂșl, hogy megĆrizze a szaftos ĂĄllagĂĄt.
A baguette-et vĂĄgd fĂ©lbe, Ă©s enyhĂ©n pirĂtsd meg a belsejĂ©t egy serpenyĆben vagy grillezĆn.
A pirĂtott baguette szĂ©p ropogĂłs textĂșrĂĄt ad, amely jĂłl kiegĂ©szĂti a kolbĂĄszt.
Tedd a sĂŒlt kolbĂĄszt Ă©s a karamellizĂĄlt hagymĂĄt a pirĂtott baguette közepĂ©be. SzĂłrd meg friss petrezselyemmel, Ă©s ĂzesĂtsd borssal Ă©s paprikĂĄval.
A petrezselyem friss Ăzt ad a szendvicshez, mĂg a paprika enyhe fƱszeressĂ©get ad.
Tålald frissen, és élvezd a chistorra en bocadillo-t, egy tökéletes spanyol szendvicset.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.