Chistorra en bocadillo, kolbászos szendvics, friss petrezselyemmel és pirított baguette-tel

Chistorra en bocadillo

A chistorra en bocadillo egy hagyományos spanyol étel, amelyet friss kolbásszal, karamellizált hagymával és fűszerekkel készítenek. Az étel gyakran szerepel a spanyol konyha könnyed, de ínycsiklandó fogásai között, és ideális választás lehet egy gyors ebédhez vagy vacsorához. A chistorra kolbász különleges ízvilága és a pirított baguette ropogóssága egyedülálló textúrát és ízt biztosít a szendvicsnek.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 15 perc
Teljes 25 perc
600 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
300 g Chistorra kolbász
2 db Baguette
1 db Vöröshagyma
2 ek. Olívaolaj
1 tk.
0.5 tk. Bors
1 ek. Friss petrezselyem
2 gerezd Fokhagyma
0.5 tk. Paprika

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    A chistorra kolbászt vágd kisebb darabokra. Ha szükséges, hámozd le a kolbász burkát.

    A chistorra kolbászt könnyedén felvághatod egy éles késsel, hogy egyenletes darabokat kapj.

    2

    A hagymát szeleteld vékonyra, és egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat. Pirítsd meg benne a hagymát, amíg üveges nem lesz.

    A hagyma pirítása fokozza az ízét, és finom karamellizált textúrát ad a szendvicsnek.

    3

    Add hozzá a felvágott chistorra kolbászt a hagymához, és süsd, amíg a kolbász meg nem pirul és átsül.

    A chistorra gyorsan átsül, így ügyelj arra, hogy ne süsd túl, hogy megőrizze a szaftos állagát.

    4

    A baguette-et vágd félbe, és enyhén pirítsd meg a belsejét egy serpenyőben vagy grillezőn.

    A pirított baguette szép ropogós textúrát ad, amely jól kiegészíti a kolbászt.

    5

    Tedd a sült kolbászt és a karamellizált hagymát a pirított baguette közepébe. Szórd meg friss petrezselyemmel, és ízesítsd borssal és paprikával.

    A petrezselyem friss ízt ad a szendvicshez, míg a paprika enyhe fűszerességet ad.

    6

    Tálald frissen, és élvezd a chistorra en bocadillo-t, egy tökéletes spanyol szendvicset.