Chistorra en bocadillo, kolbåszos szendvics, friss petrezselyemmel és pirított baguette-tel

Chistorra en bocadillo

A chistorra en bocadillo egy hagyomĂĄnyos spanyol Ă©tel, amelyet friss kolbĂĄsszal, karamellizĂĄlt hagymĂĄval Ă©s fƱszerekkel kĂ©szĂ­tenek. Az Ă©tel gyakran szerepel a spanyol konyha könnyed, de Ă­nycsiklandĂł fogĂĄsai között, Ă©s ideĂĄlis vĂĄlasztĂĄs lehet egy gyors ebĂ©dhez vagy vacsorĂĄhoz. A chistorra kolbĂĄsz kĂŒlönleges Ă­zvilĂĄga Ă©s a pirĂ­tott baguette ropogĂłssĂĄga egyedĂŒlĂĄllĂł textĂșrĂĄt Ă©s Ă­zt biztosĂ­t a szendvicsnek.

ElƑkĂ©szĂŒlet 10 perc
Elkészítés 15 perc
Teljes 25 perc
600 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 2
⭕ 300 g Chistorra kolbász
⭕ 2 db Baguette
⭕ 1 db Vöröshagyma
⭕ 2 ek. Olívaolaj
⭕ 1 tk. Só
⭕ 0.5 tk. Bors
⭕ 1 ek. Friss petrezselyem
⭕ 2 gerezd Fokhagyma
⭕ 0.5 tk. Paprika

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    A chistorra kolbĂĄszt vĂĄgd kisebb darabokra. Ha szĂŒksĂ©ges, hĂĄmozd le a kolbĂĄsz burkĂĄt.

    A chistorra kolbåszt könnyedén felvåghatod egy éles késsel, hogy egyenletes darabokat kapj.

    2

    A hagymĂĄt szeleteld vĂ©konyra, Ă©s egy serpenyƑben hevĂ­tsd fel az olĂ­vaolajat. PirĂ­tsd meg benne a hagymĂĄt, amĂ­g ĂŒveges nem lesz.

    A hagyma pirĂ­tĂĄsa fokozza az Ă­zĂ©t, Ă©s finom karamellizĂĄlt textĂșrĂĄt ad a szendvicsnek.

    3

    Add hozzĂĄ a felvĂĄgott chistorra kolbĂĄszt a hagymĂĄhoz, Ă©s sĂŒsd, amĂ­g a kolbĂĄsz meg nem pirul Ă©s ĂĄtsĂŒl.

    A chistorra gyorsan ĂĄtsĂŒl, Ă­gy ĂŒgyelj arra, hogy ne sĂŒsd tĂșl, hogy megƑrizze a szaftos ĂĄllagĂĄt.

    4

    A baguette-et vĂĄgd fĂ©lbe, Ă©s enyhĂ©n pirĂ­tsd meg a belsejĂ©t egy serpenyƑben vagy grillezƑn.

    A pirĂ­tott baguette szĂ©p ropogĂłs textĂșrĂĄt ad, amely jĂłl kiegĂ©szĂ­ti a kolbĂĄszt.

    5

    Tedd a sĂŒlt kolbĂĄszt Ă©s a karamellizĂĄlt hagymĂĄt a pirĂ­tott baguette közepĂ©be. SzĂłrd meg friss petrezselyemmel, Ă©s Ă­zesĂ­tsd borssal Ă©s paprikĂĄval.

    A petrezselyem friss ízt ad a szendvicshez, míg a paprika enyhe fƱszerességet ad.

    6

    Tålald frissen, és élvezd a chistorra en bocadillo-t, egy tökéletes spanyol szendvicset.