A chorizo kolbászt és a morcillát vágd fel kisebb darabokra.
A chorizo-t és a morcillát nem szükséges túl apróra vágni, így könnyebben kezelhetők a sütés során.
A ciabatta kenyeret szeleteld fel, és egy serpenyőben pirítsd meg mindkét oldalát egy kevés olívaolajon.
A kenyér pirításához közepes lángot használj, hogy szép egyenletesen piruljon.
Egy másik serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és add hozzá a felvágott chorizo-t és morcillát. Pirítsd 5-7 percig, amíg a kolbászok és a vérkolbász szép barna színt kapnak.
A kolbásznak és a morcillának ki kell engednie a saját zsiradékát, ami segíti a tökéletes sütést.
A lilahagymát vágd vékony szeletekre, majd tálald a morcillával és chorizóval együtt a pirított kenyérre.
A hagyma íze felfrissíti az ételt, és jól kiegészíti a kolbászok zsíros ízét.
Szórd meg a petrezselyemmel, és locsold meg friss citromlével.
A petrezselyem frissessége és a citromlé savanykás íze segít egyensúlyba hozni az ételt.
Tálald az elkészült choripánt melegen, és élvezd a gazdag ízeket.
A friss citromlé és a petrezselyem a tökéletes frissítő kiegészítők.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.