Turmixold össze a banánt és a citromlevet sima állagúra. TIPP: Használj érett banánt az intenzívebb íz érdekében.
A banánt érdemes előre lehűteni, hogy a turmix hidegebb legyen.
Egy nagy kancsóban keverd össze az almás cidert és a banános keveréket.
Óvatosan keverd, hogy a cider ne veszítse el a szénsavasságát.
Adj hozzá mézet, és alaposan keverd el, amíg teljesen fel nem oldódik. TIPP: Ízlés szerint több mézet is adhatsz hozzá, ha édesebben szereted.
A méz könnyebben oldódik, ha először kevés meleg ciderben kevered el.
Töltsd az italt poharakba, és szórd meg a tetejét egy csipet fahéjjal.
A fahéjat szitán keresztül szórva egyenletesebb eloszlást érhetsz el.
Díszítsd citromkarikával, és tálald azonnal. TIPP: Az ital hidegen a legfrissítőbb, ezért érdemes előtte behűteni az összetevőket.
Ha nincs időd hűteni, jégkockákat is adhatsz hozzá tálaláskor.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.