Mosd meg alaposan a narancsot, citromot és lime-ot. Vágd mindegyiket vékony szeletekre.
Használj bio citrusféléket, ha teheted, így elkerülheted a vegyszermaradványokat a héjukon.
Egy nagy kancsó aljára helyezd a citruskarikákat, és enyhén nyomkodd meg őket egy fakanállal, hogy kiengedjék az ízüket.
Ne nyomkodd túl a gyümölcsöket, mert a héjuk keserű anyagokat tartalmazhat, amik rontják az ízt.
Adj hozzá mézet, és alaposan keverd össze, hogy a méz feloldódjon.
Ha a méz nehezen oldódik, egy kevés meleg vizet is adhatsz hozzá, hogy segítsd a folyamatot.
Öntsd hozzá az almalevet, és hagyd állni 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A legjobb íz érdekében használj jó minőségű, 100%-os almalevet.
Töltsd meg a kancsót jégkockákkal, majd öntsd hozzá a szénsavas vizet. Keverd meg óvatosan, hogy a szénsav megmaradjon.
A szénsavas vizet közvetlenül tálalás előtt add hozzá, hogy a cider minél pezsgőbb maradjon.
Tálald a cider-t hűtött poharakban, egy-egy citruskarikával díszítve.
Díszítheted a poharakat menta- vagy citromfűlevelekkel is a még frissítőbb hatás érdekében.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.