Egy tálban keverd össze a lisztet, a sütőport és a cukrot.
Mindig szitáld át a lisztet és a sütőport, hogy ne maradjanak csomók a tésztában.
Add hozzá a tojást, vaníliát, tejet és a puha vajat. Keverd simára a tésztát.
A vajat hagyd szobahőmérsékleten, hogy könnyen be tudjon olvadni a tésztába.
A tésztát kanalazd egy kiolajozott tepsibe, és tedd a sütőbe.
Ne aggódj, ha a tészta nem teríti el teljesen a tepsit, sütés közben szépen elterjed.
Süsd 180°C-on 40-45 percig, amíg a teteje aranybarna nem lesz.
Ha a teteje gyorsan barnul, takard le fóliával, hogy a belseje is átsüljön.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.