Coconut Almond Ice Cream tálalva

Coconut Almond Ice Cream

A Coconut Almond Ice Cream egy amerikai klasszikus, amely a pörkölt kókuszreszeléket és mandulát ötvözi krémes fagylalttal. Az édesség alapja a gazdag, vaníliás fagylalt, amelyhez a kókusz és mandula extra ropogósságot és gazdag ízt ad. A recept könnyen elkészíthető otthon, és tökéletes választás azoknak, akik szeretik a friss, pörkölt diókkal készült édességeket. Az ízek harmonizálása teszi ezt a fagylaltot egy igazán különleges desszertté.

Előkészület 15 perc
Elkészítés 15 perc
Teljes 30 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 6
50 g Kókuszreszelék
50 g Mandulaforgács
200 ml Tejszín
200 ml Tej
100 g Cukor
1 tk. Vanília kivonat

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    TejTej
    DióDió

    Elkészítési Lépések

    1

    Készítsd elő a hozzávalókat: a kókuszreszeléket és mandulaforgácsot pörköld meg egy serpenyőben, hogy kiemeld az ízüket.

    Vigyázz, hogy ne égesd meg a kókuszreszeléket és a mandulát, mert keserűvé válhatnak. Alacsony lángon, folyamatosan kevergetve pirítsd őket.

    2

    A tejet, tejszínt és cukrot melegítsd össze egy közepes lábasban, amíg a cukor teljesen feloldódik.

    Ne forrald fel a keveréket, csak melegítsd addig, amíg a cukor feloldódik. A forralás megváltoztathatja a fagylalt állagát.

    3

    Add hozzá a vanília kivonatot és jól keverd össze.

    Használj jó minőségű vanília kivonatot a legjobb íz eléréséhez. Ha vanília rudat használsz, kapard ki a belsejét és add a tejhez a főzés elején.

    4

    Miután a keverék lehűlt, tedd bele a pörkölt kókuszreszeléket és mandulaforgácsot.

    A keveréket teljesen ki kell hűteni, mielőtt a fagylaltgépbe öntöd, különben a gép nem fog megfelelően működni.

    5

    A kész masszát öntsd a fagylaltgépbe, és készítsd el a fagylaltot a gép utasításai szerint.

    A fagylaltgépet a használat előtt hűtsd le a fagyasztóban a legjobb eredmény eléréséhez.

    6

    Miután elkészült, tedd a fagylaltot a fagyasztóba, hogy teljesen megszilárduljon.

    A fagylaltot légmentesen záródó edényben tárold a fagyasztóban, hogy elkerüld a jégkristályok kialakulását.

    7

    Tálald az elkészült kókuszos-mandulás fagylaltot, és élvezd a gazdag, krémes ízeket.

    Tálalás előtt hagyd a fagylaltot 5-10 percig szobahőmérsékleten, hogy könnyebben adagolható legyen.