A főtt csicseriborsót alaposan öblítsd le, és tedd félre.
A csicseriborsót előző nap is beáztathatod, hogy gyorsabban megfőljön.
A purikat egy kicsit törd meg, hogy egy kis helyet hagyj a tölteléknek, majd töltsd meg a purikat a főtt csicseriborsóval.
Ne törd túl erősen a purikat, mert akkor nem maradnak egyben.
A joghurtot tedd egy tálba, adj hozzá egy csipet sót, egy teáskanál cukrot, majd keverd simára.
A cukor és a só segítenek kiemelni a joghurt frissítő ízét, ezért fontos az arányok pontos beállítása.
Tedd a joghurtot a csicseriborsós purikra, és locsold meg a tamarind szósszal.
A tamarind szósz enyhén savanykás, ami jól kiegyensúlyozza a joghurt krémes ízét.
Szórd meg friss korianderrel, chili porral és frissen őrölt fekete borssal a tálalás előtt.
A koriander friss íze kiemeli a joghurt és a tamarind szósz aromáját, míg a chili por egy kis csípősséget ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.