A friss epreket mosd meg, majd szeleteld fel apró darabokra.
Az eper szárát vágd le, hogy a szeletek egyenletesek legyenek és könnyen eloszoljanak a desszerten.
A jégkockákat egy turmixgépbe tedd, és készíts belőlük finom, apró jégdarabokat, hogy a bingsu textúrája megfelelő legyen.
A jégkockákat ne aprítsd túl finomra, mert akkor elveszti a ropogós állagát, amit a bingsuhoz szeretnénk.
Egy tálba tedd az apróra tört jeget, majd öntsd rá a joghurtot és az édesített kondenzált tejet.
A joghurtot válaszd ízesítetlenül vagy egy kis vaníliával, hogy ne túl édes legyen a bingsu.
Alaposan keverd össze a joghurtot és a kondenzált tejet a jéggel, hogy minden falatba egyenletesen eloszoljon a krémes, édes íz.
Használj egy spatulát vagy kanalat, hogy jól összekeverd, így az édes íz minden falatra eljut.
Tálald a bingsut egy nagyobb tálban vagy egy mélyebb tálkában, majd szórd rá az előkészített eperdarabokat.
A friss eper nemcsak ízesíti, hanem szép színt is ad a desszertnek.
Díszítsd a bingsut friss mentalevelekkel, és egy kevés cukorral, hogy még finomabb és ínycsiklandóbb legyen.
A menta frissessége és aromája remekül illik az édes eperhez és a joghurthoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.