Vágd ketté a bagelt, majd pirítsd meg enyhén egy száraz serpenyőben vagy kenyérpirítóban, amíg aranybarna nem lesz.
A serpenyőben pirítva figyelj, hogy ne égjen meg a bagel. A kenyérpirító gyorsabb és egyenletesebb eredményt ad.
A diót durvára vágd, majd egy száraz serpenyőben pirítsd pár percig, hogy intenzívebb íze legyen.
A dió pirításakor figyelj oda, mert könnyen megég. Folyamatosan kevergesd, és vedd le a tűzről, ha már illatozik.
A kecskesajtot morzsold kisebb darabokra egy tálba. Ha krémesebb állagot szeretnél, keverj hozzá egy kis olívaolajat.
A kecskesajtot szobahőmérsékleten könnyebb morzsolni. A krémesebb állag érdekében használj lágyabb kecskesajtot.
A pirított bagel alsó felére helyezd a rukkolát, majd szórd rá a kecskesajtot és a pirított diót.
A rukkolát alaposan mosd meg és szárítsd le, mielőtt a bagelre teszed.
Locsold meg mézzel, majd ízlés szerint sózd és borsozd.
A méz mennyiségét ízlés szerint szabályozhatod. Használj minőségi mézet a legjobb ízélményért.
Helyezd rá a bagel tetejét, majd enyhén nyomd össze, hogy az ízek összeérjenek. Azonnal tálalhatod!
A bagelt azonnal tálald, hogy a rukkola friss és a bagel ropogós maradjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.