A rákokat tisztítsd meg és sózd, borsozd. A lisztet egy tányérra, a felvert tojást egy másik tányérra, a panko zsemlemorzsát pedig egy harmadik tányérra készítsd elő.
A panko morzsa nagyobb textúrája tökéletes ropogós bevonatot ad a rákoknak, ezért ne helyettesítsd más morzsával.
A rákokat először lisztbe, majd a tojásba, végül a panko morzsába forgasd, hogy teljesen bevonja őket a panír.
Ha egyenletes panírt szeretnél, finoman nyomd rá a panko morzsát a rákokra, hogy ne essen le róla sütés közben.
Egy serpenyőben hevíts fel olajat, és süsd a rákat 2-3 percig mindkét oldalon, amíg aranybarna és ropogós lesz.
Ne süsd túl a rákokat, mert könnyen kemények és rágósak lesznek. A megfelelő hőmérsékletű olaj segít abban, hogy egyenletesen süljön.
A rizst főzd meg, és tálald egy bento dobozban. A sült zöldségeket (pl. brokkoli és sárgarépa) tálald mellé.
A rizst egy kis szójaszósszal ízesítheted, hogy még gazdagabb ízt kapjon.
A rákat és a zöldségeket rendezd el a bento dobozban, a közepére pedig helyezd a kecskesajtos joghurtos szószt és a friss koriandert.
A joghurtos szósz frissítő ízt ad az ételnek, és egyensúlyban tartja a fűszeres rákokat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.