Melegítsd fel az almás cidert egy közepes méretű lábosban alacsony lángon.
Ne forrald a cidert, mert elveszíti az ízét.
Add hozzá a narancslevet, a mézet, a barna cukrot, a fahéjrudat, a narancshéjat és a szegfűszeget. Keverd meg alaposan.
A narancshéjat óvatosan hámozd meg, hogy a fehér rész ne kerüljön bele, mert keserűvé teheti az italt.
Hagyd, hogy az ital melegedjen és az ízek összeérjenek körülbelül 10 perc alatt.
Minél tovább hagyod melegedni, annál intenzívebbek lesznek az ízek.
Szűrd le a cider-t, hogy eltávolítsd a fűszereket, majd oszd el poharakba.
A leszűrt fűszereket felhasználhatod potpourri készítéséhez.
Tálalás előtt díszítsd tejszínhabbal és egy friss narancsszelettel, hogy az ital ünnepi hangulatot árasszon.
A narancsszeletet megszórhatod egy kevés fahéjjal a még ünnepibb hatásért.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.