MelegĂtsd elĆ a sĂŒtĆt 180°C-ra, Ă©s vajazd ki a tortaformĂĄt.
A forma kivajazåsa utån szórd meg egy kevés liszttel is a biztos siker érdekében.
Egy nagy tĂĄlban keverd össze a lisztet, sĂŒtĆport Ă©s a vanĂliĂĄs cukrot.
A sĂŒtĆport keverd alaposan el a liszttel, hogy egyenletesen keljen meg a tĂ©szta.
A vajat olvaszd meg, és keverd habosra a cukorral. Egyenként add hozzå a tojåsokat, majd dolgozd simåra.
A vaj ne legyen tĂșl forrĂł, csak Ă©ppen olvadjon meg. A tojĂĄsokat egyesĂ©vel add hozzĂĄ, Ă©s alaposan keverd el.
Fokozatosan add hozzĂĄ a tejjel egyĂŒtt a szĂĄraz hozzĂĄvalĂłkat, Ă©s keverd homogĂ©n tĂ©sztĂĄvĂĄ.
A szåraz és nedves hozzåvalókat felvåltva add hozzå, kis adagokban, hogy a tészta ne legyen csomós.
Ăntsd a tĂ©sztĂĄt az elĆkĂ©szĂtett tortaformĂĄba, Ă©s sĂŒsd 30-35 percig. TƱprĂłbĂĄval ellenĆrizd, hogy elkĂ©szĂŒlt-e.
A sĂŒtĂ©si idĆ sĂŒtĆtĆl fĂŒggĆen vĂĄltozhat, ezĂ©rt figyelj rĂĄ! Ha a teteje nagyon barnul, takard le alufĂłliĂĄval.
HƱtsd ki a tortĂĄt, majd vĂĄgd kettĂ©, Ă©s töltsd meg tejszĂnhabbal.
A tortĂĄt teljesen hƱtsd ki, mielĆtt felvĂĄgod Ă©s megtöltöd, kĂŒlönben a tejszĂnhab megolvad.
A torta tetejĂ©t dĂszĂtsd porcukorral Ă©s friss gyĂŒmölcsökkel.
A gyĂŒmölcsöket felhasznĂĄlĂĄs elĆtt mosd meg Ă©s szĂĄrĂtsd meg alaposan.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.