A kukoricát főzd meg sós vízben 10-12 percig, amíg megpuhul. Ha friss kukoricát használsz, ne felejtsd el a héját eltávolítani.
A kukoricát előre is megfőzheted, és hidegen is tálalhatod, ha gyorsan szeretnéd elkészíteni az ételt.
A majonézt, tejfölt, lime levét és a fűszerpaprikát egy tálban keverd össze, amíg sima krémet nem kapsz.
Ha egy kicsit pikánsabbra szeretnéd, egy csipetnyi chiliport is adhatunk a keverékhez.
A főtt kukoricákat helyezd egy tányérra, és egyenletesen kend rá a fűszeres majonézes keveréket.
Használhatsz egy kis ecsetet a kenéshez, hogy a kukoricát egyenletesen bevond.
Szórd meg a tetejét pirított hagymával és friss korianderrel.
A koriander friss íze jól kiegyensúlyozza a krémes majonézt és a fűszerpaprikát.
Tálald az elotét azonnal, lime szeletekkel, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően frissíthesse.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.