A hot dog virsliket grillezd vagy süsd meg egy serpenyőben, amíg enyhén karamellizálódnak.
A virsliket vágd be néhány helyen, hogy ne repedjenek szét sütés közben.
A friss bagetteket pirítsd meg egy száraz serpenyőben, hogy enyhén ropogósak legyenek.
A bagetteket ne pirítsd túl, mert akkor nagyon kemények lesznek.
A jalapeño paprikát szeleteld fel vékonyra, és óvatosan távolítsd el a magokat, ha nem szeretnéd túl erősre.
A jalapeño paprika vágásakor viselj kesztyűt, hogy ne csípje a kezed.
A paradicsomot és uborkát szeleteld fel vékonyra.
A zöldségeket érdemes egy mandolinnal szeletelni, hogy egyenletes vastagságúak legyenek.
A házi majonézt és pikáns mustárt keverd össze, hogy egy krémes szószt kapj.
A majonéz és mustár arányát ízlés szerint változtathatod.
A bagettekbe helyezd bele a grillezett virsliket, majd szórd rájuk a szeletelt paradicsomot, uborkát és jalapeño paprikát.
A zöldségeket egyenletesen oszd el a virslin, hogy minden falatban legyen belőlük.
Kanalazz rájuk egy kevés sajtos krémet és majonézes mustárt.
A sajtos krémet és majonézes mustárt ne vidd túlzásba, mert akkor túl nedves lesz a hot dog.
Tálald friss petrezselyemmel és élvezd az extrém ízeket!
A petrezselymet apróra vágd, hogy könnyebben lehessen fogyasztani.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.