Mosd meg alaposan a narancsot, az almát és a citromot. A narancsokat és a citromot vágd vékony szeletekre, az almát pedig apró kockákra.
A gyümölcsöket alaposan mosd meg, akár szódabikarbónás vízben is, hogy eltávolítsd a szennyeződéseket.
Egy nagy üvegkancsóban keverd össze a vörösbort és a frissen facsart narancslevet.
Használj minőségi vörösbort a legjobb ízélményért.
Add hozzá a felszeletelt gyümölcsöket, majd szórd bele a fahéjrudakat és a szegfűszeget.
A fahéjrudakat enyhén törd meg, hogy jobban kiadják az aromájukat.
Adj hozzá két evőkanál mézet, és alaposan keverd el, hogy az ízek összeérjenek.
A méz mennyiségét ízlés szerint változtathatod.
Hagyd a keveréket legalább egy órán át állni a hűtőben, hogy a fűszerek és a gyümölcsök ízei jól összeérjenek.
Minél tovább áll, annál finomabb lesz. Akár egy éjszakán át is hűtőben hagyhatod.
Tálalás előtt önts hozzá szénsavas ásványvizet, és keverd meg finoman.
A szénsavas ásványvizet csak közvetlenül tálalás előtt add hozzá, hogy megőrizze a pezsgését.
Töltsd poharakba, tegyél bele néhány jégkockát, és díszítsd narancsszeletekkel vagy fahéjrúddal.
Használhatsz fagyasztott gyümölcsöt jégkocka helyett, így az ital nem vizesedik fel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.