Főzz le egy adag friss kávét a kedvenc módszereddel (espresso, filterkávé vagy french press).
A kávé minősége nagyban befolyásolja a végeredményt, ezért érdemes jó minőségű, frissen őrölt kávét használni.
Adj hozzá egy csipet fahéjat és a barnacukrot, majd alaposan keverd össze, hogy az ízek összeérjenek.
A fahéj mennyiségét ízlés szerint szabályozhatod. A barnacukor helyett használhatsz más édesítőt is, például mézet vagy juharszirupot.
Ha szeretnéd lágyítani az ízt, önts hozzá meleg tejet, és keverd el.
A tej hőmérséklete ne legyen túl magas, mert az megváltoztathatja a kávé ízét.
Ha igazán különleges kávét szeretnél, tegyél a tetejére egy adag tejszínhabot.
A tejszínhab helyett használhatsz növényi alapú habot is.
Díszítsd egy fahéjrúddal, vagy szórd meg egy kevés extra fahéjjal a tetején.
Reszelhetsz rá egy kevés csokoládét is a még különlegesebb ízhatásért.
Tálald azonnal, és élvezd a kellemesen fűszeres fahéjas kávét.
Egy kis keksszel vagy süteménnyel kínálva tökéletes kényeztetés.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.