Ăntsd a fekete ribizlilevet, a narancslevet, a citromlevet Ă©s a vizet egy lĂĄbosba.
HasznĂĄlj jĂł minĆsĂ©gƱ, 100%-os gyĂŒmölcsleveket a legjobb ĂzhatĂĄs Ă©rdekĂ©ben.
Add hozzå a mézet, a fahéjrudat, a szegfƱszeget és a szerecsendiót.
A mĂ©z mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint vĂĄltoztathatod. A fƱszerekbĆl hasznĂĄlj egĂ©sz darabokat, mert azok lassabban oldĂłdnak ki Ă©s kevĂ©sbĂ© lesz intenzĂv az ĂzĂŒk.
MelegĂtsd közepes lĂĄngon, de ne hagyd felforrni. Hagyd gyöngyözve fĆni 10-15 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
Fontos, hogy ne forrald fel a puncsot, mert a gyĂŒmölcslevek elveszĂthetik a frissessĂ©gĂŒket Ă©s a fƱszerek Ăze is megvĂĄltozhat.
Ha alkoholos vĂĄltozatot szeretnĂ©l, a fĆzĂ©s vĂ©gĂ©n add hozzĂĄ a rumot, Ă©s keverd el.
A rum mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint adagold. Ărdemes sötĂ©t rumot hasznĂĄlni, mert az jobban illik a puncs ĂzvilĂĄgĂĄhoz.
SzƱrd le a puncsot, hogy eltĂĄvolĂtsd a fƱszereket.
HasznĂĄlj finom szƱrĆt vagy gĂ©zlapot, hogy biztosan ne maradjanak fƱszerdarabok a puncsban.
TĂĄlald bögrĂ©kben, dĂszĂtsd narancskarikĂĄval, Ă©s Ă©lvezd forrĂłn!
A narancskarikĂĄn kĂvĂŒl dĂszĂtheted fahĂ©jrĂșddal vagy szegfƱszeggel is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.