A földimogyorókat helyezd egy serpenyőbe, és enyhén pörköld meg őket alacsony hőmérsékleten, hogy előhozd az ízüket.
A mogyoró pörkölése segít kiemelni az ízét, de ügyelj arra, hogy ne égesd meg!
Miután a mogyoró megpörkölődött, tedd egy turmixgépbe, és add hozzá a vizet. Turmixold simára.
Ha túl sűrűnek találod a keveréket, adj hozzá még egy kis vizet, hogy hígabb állagot kapj.
Add hozzá a cukrot és a mézet, és keverd jól össze, hogy a cukor feloldódjon.
A méz édesebbé és gazdagabbá teszi az ital ízét. Ha nem szereted annyira édesen, csökkentheted a méz mennyiségét.
A friss citromot reszeld le, és a levét facsard bele a keverékbe, hogy frissességet adj neki.
A citrom frissessége jól kiegészíti a földimogyoró édes ízét, így ne hagyd ki!
A körte héját hámozd meg, és vágd kis kockákra, majd add hozzá a keverékhez.
Az ázsiai körte frissessége és ropogóssága tökéletesen illik a hűsítő Hwachae-hoz.
Tálald az italt poharakban, és tedd bele a jégkockákat. Keverd jól össze, és azonnal tálald.
A jégkockák nemcsak a frissességet segítenek, hanem segítenek lehűteni az italt is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.