Készítsd elő a hozzávalókat: a tejcsokoládét apróra törd össze, hogy könnyebben felolvadjon.
A csokoládé minősége nagyban befolyásolja a végeredményt. Használj jó minőségű tejcsokoládét a legjobb ízélményért.
Egy közepes lábasban, alacsony lángon, olvaszd fel a tejcsokoládét a tejjel és a cukorral, folyamatosan kevergetve, hogy ne égjen le.
Fontos, hogy alacsony lángon olvaszd a csokoládét, mert könnyen leég. Ha túl gyorsan olvad, vedd le a tűzről, és kevergesd addig, amíg teljesen el nem olvad.
Amint a csokoládé teljesen felolvadt, add hozzá a kakaóport és a vaníliás cukrot. Keverd jól össze, hogy sima, krémes keveréket kapj.
A kakaóport szitáld át, hogy ne legyen csomós a keverék.
Most add hozzá a tejszínt, és keverd el, hogy teljesen egyesüljön a keverékben.
A tejszínt lassan adagold, hogy ne csapódjon ki a csokoládé.
A kész masszát öntsd bele fagyiformákba, ügyelve arra, hogy minden forma tele legyen.
Ha nincs fagyiformád, használhatsz papírpoharakat is, és tegyél bele fapálcikát.
Tedd a fagyiformákat a mélyhűtőbe és hagyd fagyasztani legalább 4 órán keresztül, amíg teljesen megfagy.
A legjobb eredmény érdekében hagyd a fagyit egy éjszakán át a fagyasztóban.
Miután megfagytak, óvatosan húzd ki a fudgsicle-t a formákból, és tálald vagy tárold őket a fagyasztóban.
Ha nehezen jön ki a fagyiból, tartsd a formát rövid ideig meleg víz alá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.