Fテシstテカlt oldalas zテカldbabfナ想elテゥkkel tテ。lalva

Fテシstテカlt oldalas zテカldbabfナ想elテゥkkel

A fテシstテカlt oldalas zテカldbabfナ想elテゥkkel egy hagyomテ。nyos magyar fogテ。s, amelyet gyakran kテゥszテュtenek otthonos, csalテ。di ebテゥdekre. A fテシstテカlt hテコs gazdag テュze テゥs a krテゥmes zテカldbabfナ想elテゥk savanykテ。s テュze tテカkテゥletesen kiegテゥszテュtik egymテ。st. Ahogy az oldalas fナ, a fテシstテカlt hテコs intenzテュv aromテ。ja betテカlti a konyhテ。t, mテュg a zテカldbabfナ想elテゥk krテゥmes テ。llaga テゥs enyhテゥn savanykテ。s テュze frissessテゥget ad az テゥtelnek. A tテカkテゥletes fテシstテカlt oldalas titka a lassテコ fナ想テゥs, amely biztosテュtja a hテコs omlテウssテ。gテ。t, mテュg a fナ想elテゥk selymes テ。llagテ。t a tejfテカlテカs habarテ。s adja. Ez az テゥtel ideテ。lis vテ。lasztテ。s kiadテウs ebテゥdekhez vagy hagyomテ。nyos magyar vacsorテ。khoz.

Elナ遡テゥszテシlet 20 perc
Elkテゥszテュtテゥs 2 テウra
Teljes 2 テウra 20 perc
1050 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzテ。valテウk

Adagok: 4
1.2 kg Fテシstテカlt sertテゥsoldalas
800 g Zテカldbab
1 db Vテカrテカshagyma
3 gerezd Fokhagyma
200 ml Tejfテカl
2 ek. Liszt
1 ek. Ecet
1 tk. Cukor
1 tk. Sテウ
0.5 tk. Fekete bors
2 db Babテゥrlevテゥl
2 ek. Olaj

Bevテ。sテ。rlテウ kosテ。r ikon Bevテ。sテ。rlテウ lista (0)

    Allergテゥn informテ。ciテウ
    TejTej
    GlutテゥnGlutテゥn

    Elkテゥszテュtテゥsi Lテゥpテゥsek

    1

    A fテシstテカlt oldalast darabold fel, majd tedd egy nagy lテ。basba. テ墨tsd fel annyi vテュzzel, hogy ellepje, テゥs fナ想d kテカzepes lテ。ngon 1,5 テウrテ。n テ。t, amテュg a hテコs megpuhul.

    A fナ想テゥsi idナ fテシgg az oldalas vastagsテ。gテ。tテウl テゥs a hテコs minナ壮テゥgテゥtナ鼠. Ellenナ喪izd a puhasテ。gテ。t villテ。val.

    2

    Kテカzben kテゥszテュtsd el a zテカldbabfナ想elテゥket: a zテカldbabot tisztテュtsd meg, vテ。gd kisebb darabokra. A vテカrテカshagymテ。t テゥs fokhagymテ。t aprテュtsd fel.

    A zテカldbabot テゥrdemes frissen hasznテ。lni, de fagyasztott zテカldbab is megfelel.

    3

    Egy nagy lテ。basban hevテュtsd fel az olajat, majd pirテュtsd meg rajta a hagymテ。t テゥs fokhagymテ。t. Add hozzテ。 a zテカldbabot テゥs a babテゥrlevelet, majd テカntsd fel annyi vテュzzel, hogy テゥppen ellepje. Sテウzd, borsozd, テゥs fナ想d kテカzepes lテ。ngon 20-25 percig, amテュg a zテカldbab megpuhul.

    A hagymテ。t テゥs fokhagymテ。t ne pirテュtsd tテコl, mert megテゥghet テゥs keserナア テュzt ad a fナ想elテゥknek.

    4

    A tejfテカlt keverd simテ。ra a liszttel, majd adj hozzテ。 egy merナ遡anテ。l forrテウ fナ想ナ鼠evet, hogy a habarテ。st hナ遡iegyenlテュtsd. Ezutテ。n テカntsd vissza a fナ想elテゥkhez, テゥs fナ想d tovテ。bbi 5 percig, amテュg besナアrナアsテカdik.

    A hナ遡iegyenlテュtテゥs megakadテ。lyozza, hogy a tejfテカl kicsapテウdjon a forrテウ fナ想elテゥkben. Fontos, hogy alaposan keverd el a lisztet a tejfテカllel, hogy ne maradjanak csomテウk.

    5

    テ鉱esテュtsd a fナ想elテゥket ecettel テゥs cukorral テュzlテゥs szerint, hogy enyhテゥn savanykテ。s, de krテゥmes テュzt kapj.

    Az ecet テゥs cukor arテ。nyテ。t kテウstolテ。ssal テ。llテュtsd be. A cテゥl az, hogy a savanykテ。s テゥs テゥdes テュzek egyensテコlyban legyenek.

    6

    Tテ。lalテ。skor helyezd a puha, fテシstテカlt oldalast a zテカldbabfナ想elテゥk tetejテゥre, テゥs dテュszテュtsd friss petrezselyemmel.

    A petrezselyem frissessテゥget テゥs szテュnt ad az テゥtelnek.