Ăntsd az almalevet Ă©s a narancslevet egy közepes mĂ©retƱ lĂĄbosba.
A legjobb Ăz Ă©rdekĂ©ben hasznĂĄlj 100%-os gyĂŒmölcstartalmĂș leveket.
Vågd fel a citromot vékony szeletekre, és add hozzå az italhoz.
A citromot mosd meg alaposan, mielĆtt felvĂĄgod.
Tedd bele a szegfƱszeget, a fahéjrudat, a csillagånizst és a reszelt gyömbért a låbosba.
A fƱszereket ĂzlĂ©s szerint variĂĄlhatod. PĂ©ldĂĄul adhatsz hozzĂĄ egy kevĂ©s kardamomot is.
Ănts hozzĂĄ 250 ml vizet, majd közepes lĂĄngon kezdd el melegĂteni.
A vĂz segĂt a fƱszerek ĂzĂ©nek kibontakozĂĄsĂĄban.
Adj hozzĂĄ kĂ©t evĆkanĂĄl mĂ©zet, Ă©s keverd el alaposan, hogy feloldĂłdjon.
A mĂ©z mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint ĂĄllĂtsd be. HasznĂĄlhatsz mĂĄs Ă©desĂtĆszert is, pĂ©ldĂĄul agavĂ© szirupot.
Lassan melegĂtsd 10-15 percig, de ne forrald fel, hogy a fƱszerek Ăze jĂłl kioldĂłdjon.
A forralĂĄs tönkreteheti a fƱszerek aromĂĄjĂĄt, ezĂ©rt figyelj rĂĄ, hogy csak melegĂtsd az italt.
Vedd le a tƱzrĆl, Ă©s hagyd ĂĄllni nĂ©hĂĄny percig, hogy az Ăzek mĂ©g jobban összeĂ©rjenek.
Az ĂĄllĂĄs sorĂĄn a fƱszerek Ăze mĂ©g jobban ĂĄtjĂĄrja a puncsot.
SzƱrd le a puncsot egy kancsóba vagy bögrékbe, majd tålald forrón.
A szƱrĂ©shez hasznĂĄlhatsz sƱrƱ szövĂ©sƱ szƱrĆt.
DĂszĂtsd egy friss citromkarikĂĄval vagy egy fahĂ©jrĂșddal a pohĂĄrban.
A poharak szélét belemårthatod cukorba, hogy még mutatósabb legyen a puncs.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.