Vágd szeletekre a cukkinit, padlizsánt és a kaliforniai paprikát. Sózd és borsozd, majd kend meg olívaolajjal.
A zöldségeket egyenletes vastagságúra vágd, hogy egyenletesen süljenek meg. A padlizsánt sózd be előre, és hagyd állni, hogy kiengedje a keserű levét.
Forró grillserpenyőben vagy grillen süsd meg a zöldségeket mindkét oldalukon, amíg szép grillcsíkokat nem kapnak.
A grill legyen elég forró, hogy a zöldségek gyorsan kérget kapjanak. Ne tegyél túl sok zöldséget egyszerre a grillre, mert lehűti azt.
Pirítsd meg a zsemlék belső oldalát, hogy ropogós textúrájúak legyenek.
A zsemléket szárazon vagy vajjal is megpiríthatod.
Morzsold össze a feta sajtot, és keverd össze aprított fokhagymával és balzsamecettel, hogy krémes textúrát kapj.
A feta sajtot villával törd össze, és keverd össze a többi hozzávalóval. A balzsamecet helyett használhatsz citromlevet is.
Állítsd össze a burgert: helyezd a zsemle alsó felére a rukkolasalátát, tedd rá a grillezett zöldségeket, majd kanalazz rá a fetás krémből. Zárd le a zsemle felső részével.
A rukkolasaláta helyett használhatsz más salátát is, például madársalátát vagy fejes salátát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.