A cukkinit, a padlizsánt és a paprikát mosd meg, majd vágd vékony szeletekre. Locsold meg olívaolajjal, sózd és borsozd ízlés szerint.
A zöldségeket lehetőleg egyforma vastagságúra vágd, hogy egyenletesen süljenek meg.
Melegítsd fel a grillserpenyőt, és süsd a zöldségeket mindkét oldalon 2-3 percig, amíg aranybarna csíkok jelennek meg rajtuk.
A serpenyő legyen elég forró, mielőtt a zöldségeket ráteszed, így szép csíkokat kapsz. Ne zsúfold túl a serpenyőt, mert akkor a zöldségek párolódni fognak ahelyett, hogy sülnének.
A tortilla lapokat enyhén melegítsd meg, hogy könnyebben hajlíthatók legyenek.
A tortilla lapokat száraz serpenyőben, mikróban vagy sütőben is melegítheted. Vigyázz, ne melegítsd túl, mert akkor kiszárad és törik.
Kend meg a tortilla lapokat hummusszal, és helyezd rájuk a grillezett zöldségeket.
Ne tedd túl sok hummust a tortillára, mert akkor nehéz lesz feltekerni és kifolyhat.
Szórd meg rukkolával, és tekerd fel a tortilla lapokat szoros wrapekké.
A wrapeket szorosan tekerd fel, hogy ne essenek szét. Ha szükséges, fogpiszkálóval rögzítheted őket.
Tálalás előtt vágd félbe a wrapeket, hogy mutatósabbak legyenek, és azonnal fogyaszd.
Éles késsel vágd félbe a wrapeket, hogy szép, egyenletes vágási felületet kapj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.