Forralj fel 1 liter vizet egy edĂ©nyben, majd vedd le a tƱzrĆl.
A vizet ne forrald tĂșl sokĂĄig, mert a gyömbĂ©r Ăze keserƱvĂ© vĂĄlhat.
A friss gyömbĂ©rt hĂĄmozd meg Ă©s szeleteld vĂ©kony karikĂĄkra. Add a forrĂł vĂzhez, majd hagyd ĂĄllni 10-15 percig.
A gyömbĂ©rt minĂ©l vĂ©konyabbra szeleteled, annĂĄl intenzĂvebb lesz az Ăze. Ha nincs idĆd, reszelheted is.
SzƱrd le a gyömbĂ©res vizet egy tiszta szƱrĆn keresztĂŒl, hogy eltĂĄvolĂtsd a gyömbĂ©rdarabokat.
HasznĂĄlj sƱrƱ szövĂ©sƱ szƱrĆt vagy gĂ©zlapot, hogy a legaprĂłbb gyömbĂ©rdarabok is kiszƱrĂ©sre kerĂŒljenek.
Add hozzå a citromlevet és a mézet, majd alaposan keverd össze, hogy a méz teljesen feloldódjon.
A mĂ©zet lassan adagold, kĂłstold meg közben, hogy ne legyen tĂșl Ă©des. A citromlĂ© mennyisĂ©gĂ©t is ĂzlĂ©s szerint ĂĄllĂthatod.
TĂĄlald a forrĂł italt bögrĂ©kben, mindegyikbe tegyĂ©l egy citromkarikĂĄt dĂszĂtĂ©skĂ©nt.
A citromkarika mellĂ© tehetsz egy kiskanĂĄl mĂ©zet is, hogy mindenki ĂzlĂ©s szerint Ă©desĂthesse az italĂĄt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.