Készíts egy adag frissen főzött kávét, és tartsd melegen.
A legjobb eredmény érdekében használj frissen őrölt kávét.
Forrósítsd fel a tejet, majd habosítsd fel kézi habosítóval vagy gőzfúvókával, amíg selymes, könnyű habot nem kapsz.
A tejnek nem szabad forrnia, mert akkor nem lesz szép a hab. A zsírosabb tejjel könnyebb tartós habot készíteni.
Egy csészébe öntsd bele a kávét, majd lassan add hozzá a forró tejet.
A tej hozzáadásakor figyelj arra, hogy a kávé és a tej aránya megfelelő legyen a számodra.
A tejhabot kanalazd a kávé tetejére, hogy a habos réteg szépen elkülönüljön.
A habot óvatosan kanalazd, hogy ne keveredjen össze a kávéval és a tejjel.
Szórd meg a hab tetejét egy kevés kakaóporral, és az italt azonnal tálald.
A kakaópor helyett használhatsz fahéjat vagy reszelt csokoládét is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.