A csirkehúst főzd meg sós vízben, amíg teljesen megpuhul. Ez körülbelül 30-40 percet vesz igénybe.
A csirkehús főzéséhez használj friss vizet, hogy a hús ne legyen túl sós.
Amikor a csirkehús megfőtt, szedd szét kis darabokra vagy pürésítsd, ha simább textúrát szeretnél.
Ha szeretnéd, használhatsz húsdarálót, hogy gyorsabban szétválaszd a húst.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd pirítsd meg egy serpenyőben a vajon.
A vajon való pirítás kiemeli a hagyma édes ízét, és gazdag textúrát ad az ételnek.
A pirított hagymát és fokhagymát add hozzá a csirkehús püréhez, és jól keverd össze.
A fűszerek és a pürésített hús jól összekeveredve gazdag ízt ad az ételnek.
A rizst is készítsd el külön, majd adj hozzá a csirkehúshoz és a hagymás keverékhez.
A rizst mindenképpen főzd külön, hogy a hajtás ne legyen túl ragacsos.
A kész keveréket alaposan keverd össze, és főzd 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha a keverék túl sűrű, egy kis vízzel vagy húslevessel hígíthatod.
Tálald melegen, és szórd meg friss korianderrel a tetején.
A koriander frissítő ízt ad az ételnek, és kiemeli az étel ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.