A zselatint oldd fel a vízben, majd hagyd állni 5 percig, hogy megduzzadjon.
Ha túl hideg a víz, a zselatin nem oldódik fel rendesen, így a meleg víz segíthet a folyamatban.
A kókusztejet és tejet egy lábasban melegítsd össze a cukorral és a vaníliás cukorral, amíg a cukor elolvad.
Ne forrald fel a kókusztejet, hogy megőrizzük a finom ízét. Csak melegíteni kell, hogy a cukor feloldódjon.
Miután a tej keveréke felmelegedett, add hozzá a feloldott zselatint, és jól keverd el, hogy sima legyen.
A zselatin egyenletes eloszlása érdekében gyorsan és alaposan keverd a tejbe.
A kész haupia keveréket tedd hűtőbe 2-3 órára, hogy megszilárduljon és krémes állagot nyerjen.
Hagyd a hűtőben pihenni, amíg teljesen megszilárdul, különben nem fog megfelelően krémes lenni a tortán.
Használhatod a krémet tortakrémként, vagy más desszertekhez, mint például réteges sütikhez.
Tálalás előtt érdemes hűtve tartani, hogy a torta friss és könnyű legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.