Hershey’s Cookies ‘n’ Creme Ice Cream fagylalt tálalva

Hershey’s Cookies ‘n’ Creme Ice Cream

A Hershey’s Cookies ‘n’ Creme Ice Cream a világhírű Hershey’s csokoládé és a finom kekszes darabok kombinációja. A Hershey’s a csokoládéipar egyik legikonikusabb márkája, és most a híres cookies ‘n’ creme ízvilágot egy krémes fagylalt formájában élvezhetjük. A recept igazi különlegessége a kekszes darabok és csokoládé tökéletes kombinációja, amelyek a fagylalt alapját alkotják. A fagyi édes, krémes, és minden falatban egy kis roppanós meglepetés vár. Ez a fagylalt tökéletes választás bármely alkalomra, különösen a nyári hónapokban. Tipp: tálaláskor reszelt étcsokival díszítheted, hogy még gazdagabb legyen!

Előkészület 25 perc
Elkészítés 10 perc
Teljes 35 perc
2100 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 6
400 ml Tejszín
200 ml Teljes tej
120 g Kristálycukor
1 tk. Vaníliakivonat
100 g Hershey’s Cookies ‘n’ Creme csokoládé (aprított)
60 g Étcsokoládé (apróra vágva)

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    TejTej
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    Egy közepes lábosban keverd össze a tejszínt, a tejet és a kristálycukrot. Melegítsd közepes lángon, miközben folyamatosan kevered, amíg a cukor teljesen feloldódik. Ne forrald fel!

    A folyamatos keverés megakadályozza, hogy a tej leégjen az edény aljára.

    2

    Add hozzá a vaníliakivonatot, majd vedd le a tűzről. Hagyd szobahőmérsékletűre hűlni, majd tedd a hűtőbe legalább 3 órára.

    A hűtés segít a keveréknek megfelelően sűrűsödni, ami fontos a fagylalt készítéséhez.

    3

    Töltsd a lehűtött keveréket fagylaltgépbe, és dolgozd fel a gép utasításai szerint. Ha nincs fagylaltgép, öntsd lapos edénybe, és 30 percenként keverd át 3-4 órán keresztül.

    A kézi keverés megakadályozza a jégkristályok kialakulását, így a fagylalt krémesebb lesz.

    4

    Amikor a fagylalt már kezd sűrűsödni, keverd bele az aprított Hershey’s Cookies ‘n’ Creme csokoládét és az étcsokoládé darabokat. Tipp: ne keverd túl, hogy a csokoládé darabok ne olvadjanak el teljesen.

    Ha szeretnéd, más csokoládé fajtákat is használhatsz, vagy akár Oreo kekszet is belekeverhetsz.

    5

    Tedd vissza a fagylaltot a fagyasztóba további 1-2 órára. Tálalás előtt hagyd szobahőmérsékleten 5-10 percig, hogy könnyen kanalazható legyen.

    Ha a fagylalt túl kemény, mártsd a kanalat forró vízbe, mielőtt kanalazni kezded.