A hot dog virsliket grillezd vagy süsd meg egy serpenyőben, amíg enyhén karamellizálódnak.
A virsliket ne süsd túl, mert akkor kiszáradnak. Ha serpenyőben sütöd, használj egy kevés olajat, hogy ne ragadjanak le.
A paradicsomot, uborkát és friss zöldsalátát vágd fel kisebb darabokra.
A zöldségeket vágd egyforma méretűre, hogy a saláta esztétikusabb legyen. A salátát alaposan mosd meg és szárítsd meg, mielőtt felvágod.
A majonézt és mustárt keverd össze egy tálban, hogy egy krémes öntetet kapj.
Kísérletezz a majonéz és a mustár arányával, hogy megtaláld a számodra legfinomabb ízt. Adhatsz hozzá egy kevés fokhagymát vagy chilit is a pikánsabb ízért.
A salátát egy nagy tálba helyezd, add hozzá a felvágott virsliket, paradicsomot, uborkát, és keverd össze.
Ne keverd túl a salátát, mert a zöldségek összetörhetnek. Óvatosan forgasd össze, hogy minden hozzávaló egyenletesen eloszoljon.
Kanalazz rá a majonézes mustárt, és szórd meg friss petrezselyemmel.
Az öntetet közvetlenül tálalás előtt add hozzá, hogy a saláta ne ázzon el. A petrezselymet finomra vágd, hogy könnyen elkeveredjen a salátában.
Facsard rá a citrom levét, és tálald azonnal.
A citromlé frissességet ad a salátának. Ha nincs citromod, használhatsz lime-ot vagy egy kevés ecetet is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.