Bev谩s谩rl贸 lista (0) ▼
A dar谩lt marhah煤st keverd 枚ssze zsemlemorzs谩val, reszelt parmez谩nnal, toj谩ssal, z煤zott fokhagym谩val, s贸val 茅s borssal. Alaposan dolgozd 枚ssze, majd form谩zz kis gomb贸cokat.
A zsemlemorzsa helyett haszn谩lhatsz be谩ztatott, majd kinyomkodott kenyeret is, 铆gy m茅g puh谩bbak lesznek a gomb贸cok.
Egy serpeny艖ben forr贸 ol铆vaolajon s眉sd meg a h煤sgomb贸cokat, am铆g minden oldaluk aranybarna lesz.
Ne tedd t煤l a serpeny艖t gomb贸cokkal, mert akkor nem pirulnak sz茅pen, hanem p谩rol贸dnak.
脰ntsd r谩 a paradicsomsz贸szt a h煤sgomb贸cokra, 茅s p谩rold 艖ket alacsony h艖fokon 10 percig, hogy az 铆zek j贸l 枚ssze茅rjenek.
A paradicsomsz贸szba adhatsz egy kev茅s cukrot, hogy ellens煤lyozd a savass谩g谩t.
Pir铆tsd meg a zseml茅k bels艖 oldal谩t, hogy ropog贸sak legyenek.
Fokhagym谩s vajjal megkenve m茅g finomabb lesz.
Helyezz a zsemle als贸 fel茅re j茅gsal谩t谩t, tedd r谩 a paradicsomsz贸szos h煤sgomb贸cokat, majd r茅tegezd r谩 a szeletelt mozzarell谩t. Z谩rd le a zsemle fels艖 r茅sz茅vel.
A mozzarell谩t k枚zvetlen眉l a t谩lal谩s el艖tt tedd a gomb贸cokra, hogy ne olvadjon el teljesen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.